Banketu apkalpošana

Mums ir daudzu gadu pieredze PILNA SERVISA banketu organizēšanā. Gardu ēdienu sagatavošana un pareiza piegāde, laipnā apkalpošana uz vietas, kā arī profesionāla aprīkojuma izmantošana garantē jums pirmklasīgu banketu.

ANIVA spēj piedāvāt labāko individuāli izstrādāto ēdienkarti noteiktajā budžetā- mēs vienlīdz profesionāli organizējam gan vienkāršākas kafijas pauzes, gan pilnvērtīgas kāzas un citus lielākus pasākumus.

Aukstā galda piedāvājumā piemērs, 2varianti

 

Gatavā ēdiena pārvadāšanai Aniva izmantoto transportlīdzekļus, kas ir pārtikas aprites uzraudzības likumam atbilstoši aprīkoti ar specializētajiem traukiem un termosiem.

Būsim priecīgi saņemt pasūtījumu vismaz 7 dienas iepriekš.

Kontaktinformācija: tālr. 28680749, vai banketi@anivasia.lv


Aukstais galds-(1. variants)

 

Salāti:

Gaļas salāti (100gr)

Grieķu salāti    (50gr)

Kārtainie tunča salāti (50gr)

 

Gaļas uzkodu plate (vistas rulete pildīta ar sieru, cūkgaļas rulete pildīta ar melnām plūmēm-„Ķekaviņa”, cepetis, vistas gaļas kroketītes)-100gr

Zivju uzkodu plate (marinēta zivs sarkanajā marinādē (100gr)

Dārzeņu uzkodu plate ar zaļumu mērci: (svaigi gurķi, tomāti, paprika, ziedkāposti, mazsālīti gurķīši, marinēti šampinjoni, sīpoli, kaperi, u.c.)-50gr

Izlasītu siera plate ( Dor Blue, Brie, Sievas prieks, kūpināts siers, ķimeņu siers, vīnogas, olīvas)     50gr

 

Augļu uzkodu plate (ābols, bumbieris, vīnogas, plūmes, ananāss, kivi, melone u.c) (100gr)

Dzērieni:

Kafija, tēja (cukurs, pieniņš)

Ūdens ar citronu-laimu un piparmētru

Konditorejas izstrādājumi:

Speķa pīrādziņi

Siera-šķiņķa pīrādziņi

Kafijas kūciņas (augļu groziņi ar krēmu)

 

Cena šādai ēdienkartei ir 12.00 EUR no personas

 

Papildus izmaksas (ja nepieciešams):

Galda uzklāšana, novākšana – 20.00-50.00 EUR (atkarībā no viesu skaita)

Inventārs (trauki, glāzes, galdauti, galda svārki) – sākot no 1.50 EUR no personas

Viesmīlis pasākuma laikā – sākot no 20.00 EUR/h(samaksa vienam viesmīlim; cena atkarīga no pasākuma ilguma un specifikas)

Aukstais galds-(2. variants)

 

Salāti:

Gaļas salāti (100gr)

Kūpinātas vistas salāti ar ananāsiem (100gr)

Salāti ar tomātiem un Mozarella sieru (50gr)

Pikantie mēlīšu salāti (100gr)

 

Gaļas uzkodu plate (vistas rulete pildīta ar sieru, cūkgaļas rulete pildīta ar melnām plūmēm, viltotais zaķis, cepetis) (100gr)

 

Zivju uzkodu plate (mazsālīts lasis ar citronu un olīvām, cepti zivs gabaliņi alus mīklā, sīpolu gredzeni, a/k skumbrija)-100gr

Svaigu un marinētu dārzeņu izlase ar zaļumu mērci (svaigi tomāti, gurķi, ziedkāposti, burkāni, paprika, marinēti gurķi, marinēti šampinjoni, zaļumu mērce) (150gr)

Svaigu augļu plate (ābols, bumbieris, vīnogas, plūmes, ananāss, melone u.c atkarībā no sezonas) (150gr)

Izlasītu siera plate ( Dor Blue, Brie, kūpināts siers, camambera siers, vīnogas, olīvas) 80gr

Dzērieni:

Kafija, tēja (cukurs, pieniņš)

Ūdens ar citronu-laimu un piparmētru

Konditorejas izstrādājumi:

Mazie buljona pīrādziņi

Siera-šķiņķa pīrādziņi

Kafijas kūciņas (augļu groziņi ar krēmu vai zefīra groziņi)

Cena šādai ēdienkartei ir 20.00 EUR no personas

Papildus izmaksas (ja nepieciešams):

Galda uzklāšana, novākšana – 20.00-50.00 EUR (atkarībā no viesu skaita)

Inventārs (trauki, glāzes, galdauti, galda svārki) – sākot no 1.50 EUR no personas

Viesmīlis pasākuma laikā – sākot no 20.00 EUR/h (samaksa vienam viesmīlim; cena atkarīga no pasākuma ilguma un specifikas)